Köszönjük a minőségi olcsó használt laptopokat a Jebetonak!

Köszönjük a minőségi olcsó használt laptopokat a Jebetonak!

Cégünk számára fontos a megbízható, jó teljesítményű számítógép. Fontos az is, hogy megbízható forrásból kerüljön hozzánk az eszköz. Az új laptopok azonban általában túlárazva kerülnek a hipermarketek polcaira, így érdemes mindig megnézni a használt áruk piacát. Így tettük mi ezt pár éve, amikor felkerestünk több használt laptop-számítógép áruházat. Leszűkült a piac a budapesti székhelyekre, így találtuk meg a Jebetot.

            Mi laptopjainkat a Jebetotól vásároljuk. A Jebeto ugyanis megbízható cég, minőségi termékekkel dolgozik és ügyfélközponttú. A Jebeto termékeire minimum tizenkét, maximum negyvennyolc hónap garanciát biztosít. Ez a jótállás pedig külön fontos cégünknek is, hiszen mi mindig hosszú távon gondolkodunk és hosszú távra tervezünk.

            Az olcsó használt laptopok piacán fontos, hogy nagy teljesítményű, minőségi laptopokat szerezhetünk meg elérhető áron. Számunkra fontos a gépek processzora és memóriája is, de az is, hogy strapabírók legyenek.

            A számítástechnikai eszközök árai gyorsan és sokat tudnak változni. Ennél fogva, az a használt laptop, ami ma már elérhetőnek számít, nem azért olcsóbb, mert annyival gyengébb lenne. Csupán az adott laptop új árát meg sem közelíti az olcsó használt laptop ára, az árak folyamatos esésének köszönhetően.

            Számunkra fontos, hogy jó áron jussunk hozzá laptopokhoz, mivel sok ügyfelünk van, sokszor kell váltogatnunk eszközöket is.

            Igényeink nem túl komolyak, nem használjuk laptopjainkat nagy teljesítményigényű programokra vagy tervezőgrafikai munkákra. Az olcsó használt laptopok pedig képesek megadni mindazt, amit mi elvárunk egy használt laptoptól.

            A Jebetoval nagyon jó viszonyt ápolunk, hiszen fontos számunkra, hogy a kapcsolat sokáig fennálljon. Szeretnénk a jövőben is még több eszközt vásárolni, akár használt laptopokat, vagy használt aszatali számítógépet. A Jebetoval pedig mindez lehetséges.

            Külön fontos kiemelnünk, hogy a Jebeto minden laptopján és számítógépén a Windows 10 Pro fut. Ez számunkra jelentős, mert munkatársaink adat- és kiberbiztonsága is számít. A Pro pedig mindezt megadja. A telepített Windows 10 Pro miatt nem kell aggódnunk frissítéseken sem.

            Akármikor felmerült kisebb probléma az évek során, mindig tudtunk a Jebetohoz fordulni. Tartják magukat a garanciához és mindig találtak megoldást a kialakult helyzetekben.

            Külön tudjuk ajánlani tehát a Jebetot azoknak, akik irodai környezethez vásárolnának használt laptopokat. Továbbá természetesen akárkinek, aki olcsóbban szeretne hozzájutni minőségi használt laptopokhoz.

            Köszönjük tehát a Jebetonak az elmúlt évek partnerkapcsolatát és reméljük, még sok évig fennmaradhat ez a viszony.

Ha megbízható partner, akkor Jebeto!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük