Ház és lakás alaprajz készítés a Mérnök Tenderrel

Megbízásaink során az első egyeztetéskor gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy a megbízó ingatlantulajdonos nem rendelkezik ingatlanáról semmiféle műszaki tervdokumentációval, vagy ha igen akkor ezek nagyon régiek, rossz állapotúak vagy hiányosak. A házilag készített mérési vázlatok nem tekinthetők teljes értékű és minden szükséges adatot tartalmazó tervlapnak és az otthoni mérőszalagnál a korszerű mérőműszerek sokkal pontosabbak. Ezek a dokumentumok ugyanúgy a ház hivatalos irataihoz tartoznak, mint például egy tulajdoni lap vagy egy építési engedély. Amennyiben az ingatlan nem rendelkezik legalább alaprajzi szinten műszaki felmérési tervekkel, akkor bizony nagyon nehéz bármilyen tervezési munkát, energetikai vizsgálatot vagy pályázatírást elkezdeni. Ezért tartjuk fontosnak a műszeres ingatlanfelmérést és digitális ház alaprajz készítést. A helyszíni mérések adataiból, számítógépes program segítségével készítjük el a digitális felmérési alaprajzokat.

Felmérési alaprajz készítés ingatlan eladáshoz, internetes hirdetéshez:

Ingatlan eladás esetén ingatlan hirdetéséhez helyszíni felmérés alapján elkészítjük az alaprajzot.

Az alaprajz digitális formátumban (JPG fájl) készül el a legnagyobb forgalmú, országos ingatlan hirdető weboldal követelményeinek megfelelően optimalizálva. Az ingatlan fotók feltöltésével együtt egyszerűen feltöltheti az alaprajzot is ingatlana internetes hirdetéséhez.

Felmérési alaprajz készítés ingatlan felújításhoz, lakberendezéshez:

Amennyiben ingatlana nem rendelkezik műszaki tervekkel és felújítás és/vagy lakberendezés előtt áll, mindenféleképpen javasolt felmérési alaprajzot készítenie. Az alaprajz papíron (nyomtatott formában) vagy elektronikusan (JPG fájl) készül el, a megrendelő választása szerint. Az elkészült alaprajz birtokában egyszerűbben és pontosabban kérhet árajánlatot kivitelezőtől és lakberendezőtől.

Rendeljen felmérési alaprajzot telefonon vagy írjon üzenetet a kapcsolati űrlap kitöltésével !

 

 

HÍVJON MOST
Ház alaprajz készítés
Nyílászárók ábrázolása M=1kettőspont100 méretarányban

Méretpontos alaprajz készítés, nyílászárók ábrázolása M=1:100 méretarányban

Nyomtatott tervlapok méretei

Nyomtatott tervlapok méretei

Ingatlanfelmérés és digitális felmérési alaprajz készítés

Kapcsolat

Kérdésével ne habozzon, keressen minket! Készséggel állunk rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével.