A pályázatírásban sokéves tapasztalattal és sok-sok megnyert és már sikeresen lezárt pályázattal rendelkező partnerünk bevonásával vállaljuk energetikai és egyéb műszaki tartalmú pályázati projektek teljes körű lebonyolítását, mérnöki munkáinak elvégzését.

          A pályázatírás előtt javasoljuk az előzetes energetikai és műszaki felmérést a pontos műszaki tartalom meghatározásához. Ha a beruházás előtt álló ingatlanhoz még nem készült energetikai tanúsítvány, akkor annak elkészítése is javasolt.

       A 2024-ben induló OTTHONFELÚJÍTÁSI PROGRAM esetében javasoljuk a helyszíni energetikai tanácsadást még a támogatás igénylése előtt. A helyszíni energetikai tanácsadás keretében megismerheti a lakóépületek energetikai korszerűsítéséről a legfontosabb tudnivalókat, a műszaki előkészítéstől, az árajánlat kéréseken keresztül, az energetikai tanúsításig. Fontos tudni, hogy lakóépületek energetikai korszerűsítése előtt energetikai tanúsítványt kell készíteni a meglevő állapotról, majd a kivitelezési munkák befejezésével egy újabb energetikai tanúsítványt kell készíteni a min. 30%-os energiahatékonysági javulás alátámasztására. 

       A 2024-ben induló, lakóépületek energetikai korszerűsítését tartalmazó OTTHONFELÚJÍTÁSI PROGRAM ismert paraméterei az alábbi linken találhatók: 

Kapcsolat

Kérdésével ne habozzon, keressen minket! Készséggel állunk rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével.