A hőkamerás vizsgálat napjainkban már nélkülözhetetlen eleme a lakások és épületek teljes körű energetikai vizsgálatának. A termografikus módszer alapján, hőkamerával készített hőtérképek rengeteg hasznos információval szolgálhatnak, akár a hőszigetelés szempontjából fontos légszivárgásokat vagy hőhidakat kell beazonosítanunk, akár meghibásodott elektromos elemeket keresünk vagy akár vízvezeték problémákat kell behatárolnunk. A hőkamerával készített hőtérképeket minden esetben egy speciális számítógépes program segítségével elemezzük ki, az így elkészült digitális hőtérkép elemzés segítségével tudjuk meghatározni a lakások és épületek kritikus pontjait.

Rendelje meg az épület hőkamerás vizsgálat szolgáltatást digitális hőtérkép elemzéssel és választ kaphat az alábbi kérdésekre:

 • Találhatók-e szerkezeti vagy geometriai hőhidak az épületben?
 • Hol történhet páralecsapódás, penészesedés? Ennek a helynek a lokalizálása.
 • Mennyire jól hőszigetelnek az ingatlan külső nyílászárói?
 • Mennyire jól hőszigetel az épület hőszigetelése?
 • Van-e nedvesedés az épületszerkezetben?
 • Az épület fűtési rendszerének hőleadói megfelelő hőmérsékleten működnek-e
 • Található-e hibás elektromos szerelvény vagy hibás napelemes panel a házunkon?

Érdemes energetikai szakember tanácsát kikérnie ingatlana energetikai állapotáról és külön-külön megvizsgálni az ingatlan épületszerkezeti elemeit, fűtési és elektromos rendszerét. Az elvégzett vizsgálatok után megismerheti ingatlana valós műszaki állapotát, valamint  korszerűsítési javaslatot is adunk a legoptimálisabb műszaki megoldás leírásával és energetikai szaktanácsadással.

Választható opciók:

 • építészeti épületelemek hőtérképes vizsgálata
 • épületgépészeti elemek hőtérképes vizsgálata
 • épületvillamossági elemek hőtérképes vizsgálata
 • napelemes rendszerek hőtérképes vizsgálata

 

A hőkamerás vizsgálat díja többek között függ a vizsgálandó ingatlan nagyságától és a hőkamerás felvételek számától.

A hőkamerás vizsgálat árak pontosítása előzetes egyeztetés alapján történik.

ÁRAK & ZÓNATÉRKÉP
Épületszerkezeti elemek felületi hőmérsékletének műszeres mérése hőkamerás vizsgálattal

    A helyszíni hőkamerás vizsgálat szolgáltatáshoz kapcsolódóan mérnöki tanácsadás keretében tájékoztatást kap a megrendelő a hőképeken látottakról és átbeszéljük a lehetséges műszaki beavatkozások főbb irányvonalait.

   Összefoglalásként, irodai munka keretében készül egy hőkamerás vizsgálat dokumentáció, mely elektronikus formában (pdf) kerül megküldésre email-ben a megrendelőnek.

   A hőkamerás vizsgálat dokumentáció tartalmazza a legfontosabb hőképek digitálisan elkészített hőképelemzését, a vizsgált helyek beazonosításának megkönnyítésére minden hőképhez tartozik egy normál fotó is.

   A hőkamerás vizsgálat dokumentáció korszerűsítési javaslatokat is tartalmaz, melyek a helyszíni vizsgálat során is ismertetésre kerülnek.

   Rendelje meg a helyszíni hőkamerás vizsgálatot a kapcsolati űrlap kitöltésével ! Amennyiben kérdései vannak a helyszíni hőkamerás vizsgálattal kapcsolatban hívjon telefonon !

HÍVJON MOST

Kapcsolat

Kérdésével ne habozzon, keressen minket! Készséggel állunk rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével.