1. Hogyan csökkenthető ingatlanom átlagfogyasztásnál magasabb áram számlája? 
  1. Hogyan csökkenthető ingatlanom átlagfogyasztásnál magasabb földgáz számlája? 
  1. Hogyan korszerűsíthetem energetikailag az ingatlanomat, mire jók a hőszivattyúk? 
  1. Milyen korszerű és energiamegtakarítást eredményező megoldások léteznek az ingatlanom esetében? 
  1. Milyen műszaki-energetikai állapotban van az ingatlanom jelenleg?

Ha az 5 fenti kérdés valamelyikére keresi a választ, akkor a helyszíni energetikai tanácsadás megrendelésével választ kaphat kérdéseire mérnök tanácsadótól a helyszínen.

Helyszíni energetikai tanácsadás

Helyszíni energetikai tanácsadás megrendelése lépésről-lépésre: 

  1. Előző évi áram (kWh/év) és földgáz (m3/év) fogyasztás megküldése
  2. Az ingatlan műszaki terveinek megküldése (a helyszínen is áttekinthető)
  3. Időpont egyeztetés
  4. Helyszíni energetikai tanácsadás

A helyszíni energetikai tanácsadás előtt kérjük megküldeni az előző teljes éves időszakra vonatkozó áram (kWh/év) és földgáz (m3/év) fogyasztás adatait. Amennyiben a vizsgált ingatlan nem rendelkezik az előző teljes éves időszakra vonatkozó áram és földgáz fogyasztási adatokkal, akkor helyszíni energetikai vizsgálat és energetikai tanúsítvány készítése után lehet meghatározni az adott ingatlan várható éves energiafogyasztását.

          Fontos tudni, hogy a vizsgálandó ingatlan, lakóépület rendelkezik-e műszaki tervdokumentációval (minimum lakószintenként egy alaprajz), mivel a helyszíni energetikai tanácsadást az ingatlan geometriai méreteinek (helyiségek száma, területe, belmagasság, fűtött légköbméter stb.) ismeretében lehet elvégezni.

          Amennyiben az ingatlan nem rendelkezik műszaki tervekkel felmérési alaprajz készítése szükséges a helyszíni energetikai tanácsadás előtt.

A megrendelt helyszíni energetikai tanácsadás esetében az adatok begyűjtése és időpont egyeztetés után a helyszínen mérnök tanácsadó segítségével először megállapítjuk a vizsgált ingatlan műszaki-energetikai állapotát, majd sorra vesszük a lehetséges megoldásokat és javaslatot teszünk a szükséges üzemeltetői és műszaki megoldásokra.

          Az eddigi sok-sok éves tapasztalatok alapján minden egyes ingatlan esetében adható olyan javaslat, melynek megvalósítása esetében jelentős rezsicsökkenés érhető el éves szinten a helyszíni energetikai tanácsadásnak köszönhetően. 

          Küldjön üzenetet a www.mernoktender.hu weboldalon keresztül vagy keressen e-mailben, telefonon.

Kapcsolat

Kérdésével ne habozzon, keressen minket! Készséggel állunk rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével.