Köszönjük a csodálatos nyaralást a Prémium Lakóautónak

Köszönjük a csodálatos nyaralást a Prémium Lakóautónak

Lakóautó bérlésen gondolkozik? Mi a Prémium Lakóautót ajánljuk!

A cég lakóautói lehetőséget biztosítanak arra, hogy családjával vagy barátaival együtt útra keljenek és felejthetetlen élményekre tegyenek szert. Megéri a lakóautó kölcsönzés mellett dönteni, mivel otthonos és rendkívül hangulatos körülmények között kirándulhat országszerte szinte bárhová. A Prémium Lakóautó kínálatában megtalálhatók integrált, prémium és luxus kategóriás lakóautók egyaránt. Családja vagy társasága nagyságához mérten pedig 4, 5 és 6 utazó, illetve alvóhelyes kialakítású modellek közül is választhat.

Lakóautó bérlés a Prémium Lakóautótól!

Minden lakóautójuk klímával felszerelt, de ez mellett számos egyéb kiegészítővel is rendelkeznek, amelyek kellemesebbé teszik a kikapcsolódást. A MOBILVETTA KEA I86 például 2 db LED TV-vel, fűtési funkcióval, Bluetooth kihangosítással, GPS-szel és kerékpártartóval is fel van szerelve. A cég minden lakóautó kölcsönzés előtt ózonos fertőtlenítést végez járműveiken.

A Prémium Lakóautónál magas színvonalú kiszolgálásra törekszenek, ezért lakóautó-flottájuk folyamatosan bővül, modelljeik rendkívül modernek. Amennyiben bármilyen kérdése van a lakóautó bérléssel kapcsolatban, látogasson el a premiumlakoauto.hu oldalra, vagy hívja a +36-70-420-3581-es telefonszámot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük