MEGHOSSZABBÍTOTTÁK A NAPELEMES PÁLYÁZATOK BEADÁSI HATÁRIDEJÉT!

Napelemes pályázat

Frissítés: 2022.10.28.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium hivatalos bejelentése alapján a lakossági napelemes és fűtéskorszerűsítési EU pályázat beadási határideje 2023. év elején kerül megállapításra.

Frissítés: 2022.09.29.

A legújabb beadási határidőket az alábbi táblázat tartalmazza:

Húsz nappal, azaz csaknem három héttel meghosszabbodik az ország egész területén a lakossági napelemes és fűtéskorszerűsítési EU-pályázat az Innovációs és Technológiai Minisztérium hivatalos bejelentése alapján.

A pályázat beadása előtt energetikai vizsgálat és energetikai tanúsítvány készítése javasolt, bizonyos esetekben kötelező. Amennyiben az ingatlan nem rendelkezik műszaki tervdokumentációval, javasoljuk felmérési alaprajz készítését.

Melyek az új benyújtási határidők?

Ez azt jelenti, hogy azoknak a megyéknek, amelyek számára már december 6-án megnyílt a napelemes pályázat beadási lehetősége és eddig úgy volt, hogy december 27-én be is zárul, most kaptak 20 nap további lehetőséget a pályázat beadására. Ugyanígy minden további megye esetén is kitolták 20-20 nappal a beadási határidőt. Így tehát az új határidők:

  • Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megye lakosai számára január 16-án 18:00 órára változik a pályázat beadási határideje.
  • Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Somogy és Tolna megye lakosai számára január 23-án 18:00 óráig kitolják a beadási határidőt.
  • A két nappal ezelőtt, december 20-án megnyitott harmad harmadik pályázati szakaszban (Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye lakosai) jövő január 30-án 18:00 órára módosul a beadási határidő.
  • A negyedik, utolsó szakaszban (Budapest és Pest megye lakói számára) majd csak december 27-én 17:00 órától indul a beadási lehetőség, és ők február 6-án 18:00 óráig nyújthatnak be pályázatot.

Ha nem rendelkezik kellő információval ingatlana műszaki állapotáról, javasoljuk a műszeres hőkamerás vizsgálat és digitális hőtérkép elemzés elvégzését, a téli hónapokban kedvezményes áron.

One thought on “MEGHOSSZABBÍTOTTÁK A NAPELEMES PÁLYÁZATOK BEADÁSI HATÁRIDEJÉT!

  1. Pingback: Megfelelő-e a tetőm napelemes rendszer telepítéséhez ? - Mérnök Tender

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük